Cumlaude Lab Regenerum Oil 30ml

Ürün Fiyatı
92,75 TL
İNDİRİMLİ 60,28 TL
59,08 TL (%2,00 havale indirimi)
60,28 TL den başlayan taksitlerle!!
Cumlaude Lab Regenerum Oil 30ml
Onarıcı ve Yenileyici Cilt Bakım Yağı


Kuru,kızarmış ve pürüzlü ciltler için uygun,A,E Vitaminlerini ve Provitamin B5 içeren onarıcı yağ,Yüz,dudaklar ve vücudun lokal bölgeleri ve hassas cilt bölgeleri için özeldir.Yumuşatıcı,nemlendirici ve dinlendirici etkisiyle cildin bariyer işlevini artırır.Tedavi edilen bölgeleri (yanaklar,eller ve soğuk havadan çatlamış dudaklar,pişik,yerel kuruluk ve kaşınma)dış maddelerin tahrişlerinden korur.

Koruyucular,renklendirici ve buğday türevleri içermez,hipoalerjenik*.Nikel,Kobalt,Krom,Paladyum ve Civa için klinik dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir.

*Alerji riskini en aza indirmek üzere formüle edilmiş ürün.**Her biri,milyon parçacıkta 1'den az.Küçük miktarlar cilt hassasiyeti testi için kullanılabilir.

Kullanım:
Günde bir veya iki defa,temiz ve kuru cilde hafifçe uygulayın.
Dudaklara Uygulanması için:çocuklarda ve emzirilen bebeklerde iki günde bir defa.
Yetişkinlerde günde üç defaya kadar.

Uyarı:Yalnızca harici kullanım içindir.Ürünün gözlere gelmesi durumunda suyla iyice durulayın.Isıdan uzak ve kapalı tutun.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cumlaude Lab Regenerum Oil 30ml Cumlaude Lab A,E Vitaminlerini ve provitamin B5 içeren onarıcı ve yenileyici etkiye sahip bakım yağı Hipoalerjenik ve dermokozmetik yüz nemlendirici yağlar sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da. AQRSWXY7
Cumlaude Lab Regenerum Oil 30ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.