Phyto Phytokeratine Ultra-Reparing Mask 200ml

Ürün Fiyatı
127,12 TL
İNDİRİMLİ 101,69 TL
99,66 TL (%2,00 havale indirimi)
101,69 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
EGKMRT25
Piyasa Fiyatı
125.00
Piyasa Fiyatı
105,93 TL + KDV
Phyto Phytokeratine Ultra-Reparing Mask 200ml
Yıpranmış ve Zayıf Saçlar için Onarıcı Maske


Yoğun onarıcı etkili bakım yapan PHYTOKERATİNE maske,yıpranmış ve zayıf saçları yeniden yapılandırarak sağlıklı yapısını,gücünü ve parlaklığını geri kazandırır.Bitkisel keratin ve hyaluronik asit saç teline işleyerek saç yapısını onarır ve saçın nemini en iyi seviyede tutar.Yapısındaki seramidlerle saçın dış tabakasını onarır ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına destek olur.

Kullanım:Şampuanlama sonrası,nemli veya havluyla nemi alınmış saça uygulayın.

İnce telli ve normal saçlar için:Küçük bir miktar ürünü saç tellerine ve uçlarına uygulayın.3 ile 5 dakika saçınızda beklettikten sonra iyice durulayın.

Kalın telli ve çok kuru saçlar için:Küçük bir miktar ürünü saç tellerine ve uçlarına uygulayın.10 dakika saçınızda beklettikten sonra iyice durulayın.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Phyto Phytokeratine Ultra-Reparing Mask 200ml Phyto Phytokeratine Ultra-Reparing Mask 200ml Yıpranmış ve Zayıf Saçlar için Onarıcı Maske Saç bakım maskeleri sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da EGKMRT25
Phyto Phytokeratine Ultra-Reparing Mask 200ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.