Phyto Phytokarite Deep Nourıshing Brilliance Mask 200ml

Ürün Fiyatı
116,95 TL
İNDİRİMLİ 93,56 TL
91,69 TL (%2,00 havale indirimi)
93,56 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
DFNST568
Piyasa Fiyatı
115.00
Piyasa Fiyatı
97,46 TL + KDV
Phyto Phytokarite Deep Nourıshing Brilliance Mask 200ml
Çok Kuru Saçlar için Derinden Besleyici Maske


Çok kuru saçlar için gerçek besleyici bakım. PHYTOKARITÉ, kuru saçları derinden besleyip onaran zengin içerikli, kremsi dokulu yapısı sayesinde saçları yeniden canlandırır; parlak ve ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar.

PHYTO Aktif İçerikleri Yoğun besleyici aktif içerik shea yağının esansiyel yağ asitleri yönünden zengin kaşu ağacı ve çivit otu bitkisinin yağları ile bileşimi saçı yeniden yapılandırarak saça canlılık katar.

Kullanımı:Şampuanlama Sonrası,küçük bir miktar nemli saça uygulayın.Saçınızın yoğunluğuna ve gözenek yapısına göre 5 ile 10 dakika saçınızda bekletin.Sonrasında iyice durulayınız.

İçerik:Althaea Offıcınalıs Root Extract (Extractıon De Guımauve), Cetearyl Alcohol (Derıves D'Huıle De Coco), Water / Aqua (Constıtutıve Des Matıeres Premıeres), Rıcınoleamıdopropyltrımonıum (Derıve De Rıcın), Glyceryl Stearate (Derıve D'Huıle De Coco), Behenoyl PG-Trımonıum Chloride, Dıstearyldımonıum Chloride (Derıve D'Huıle De Colza), Hydrolyzed Keratın.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Phyto Phytokarite Deep Nourıshing Brilliance Mask 200ml Phyto Phytokarite Deep Nourıshing Brilliance Mask 200ml Çok Kuru Saçlar için Derinden Besleyici Maske Saç bakım maskeleri sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da DFNST568
Phyto Phytokarite Deep Nourıshing Brilliance Mask 200ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.