Phyto Color 8CD - Kızıl Sarı Bitki Ekstreli Saç Boyası

Ürün Fiyatı
100,00 TL
İNDİRİMLİ 80,00 TL
78,40 TL (%2,00 havale indirimi)
80,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
AGKMRWX8
Piyasa Fiyatı
100.00
Piyasa Fiyatı
83,33 TL + KDV
Phyto Color 8CD - Kızıl Sarı Bitki Ekstreli Saç Boyası

Doğal yapısı ile saçınızı renklendirirken, cildinize zarar vermeyen , allerjik reaksiyona sebep olmayan, kalıcı ve canlı renkler.

Bitkisel renklendirici özlerle saçı boyarken aynı zamanda koruyan  bitkisel saç boyası. Oksidize edici ajanlar ve amonyak içermez. Saç telinin yüzeyinde kalır. Doğal pigmentlerin rengini etkilemez. Saçın temel rengini bir ton değiştirir, saça doğal bir görünüm sağlar.

Yoğun bitki konsantrasyonu ile beyaz saçı 100 boyar. Phyto Color akıcı hoş kokulu bir krem boyadır. Kullanımı kolaydır.

Doğal ve Canlı Saç Rengi
Bitkilerle saç bakımı konusunda Uzman olan PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından ilk çağlardan beri boyama özellikleri nedeniyle kullanılmakta olan bitki özlerinin (Kök Boya,Brezilya ağacı,Katırtırnağı ve Koreo)bir araya getirilmesi sonucu geliştirilen ilk boyama özellikli bitkisel saç boyası olan Phyto Color,renk veren bitkilerin yüksek konsantrasyonu ile ışıltılı doğal bir saç rengi elde etmenize destek olur.Dermatolojik olarak test edilmiştir.Phyto Color saçlarınıza doğal bir görünüm verir ve alerji riskinin en aza indirilmesine yardımcıdır.

Parlak ve Korunan Saçlar
Phytobaume Renk Koruyucu saç kremi kullanarak,Phyto Color Saç Boyası ile boyadığınız saçlarınızın rengini daha uzun süre koruyabilirsiniz.İçeriğindeki çay dikeni özü besleyici ve antioksidan özelliği ile saç renginizi korur.Greyfurt esansı ile birlikte hatmi çiçeği asidi saçınıza ışıltı verir.

Kolay ve Keyifli Uygulama
PHYTO COLOR akmayan krem yapısı ile kolay uygulanır.Saç dibinden ucuna kadar eşit dağılır.PHYTO COLOR'un hoş kokusu sayesinde keyifli bir boyama işlemi geçirebilirsiniz.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Resorsinol ve Paraben İçermez.

Üretim yeri Paris/Fransa



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Phyto Color 8CD - Kızıl Sarı Bitki Ekstreli Saç Boyası Phyto Color 8CD - Kızıl Sarı Bitki Ekstreli Saç Boyası Hipoalerjenik ve dermokozmetik doğal saç boyaları sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da. AGKMRWX8
Phyto Color 8CD - Kızıl Sarı Bitki Ekstreli Saç Boyası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.