Organix Renewing Argan Oil Of Morocco Voluminous Mousse 235ml

Ürün Fiyatı
50,34 TL
İNDİRİMLİ 40,27 TL
39,47 TL (%2,00 havale indirimi)
40,27 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
EFMTX239
Piyasa Fiyatı
49.50
Piyasa Fiyatı
41,95 TL + KDV
Organix Renewing Argan Oil Of Morocco Voluminous Mousse 235ml
Argan Yağ Orta Tutucu Tam Volümlü Köpük


İçeriğinde bulunan egzotik argan yağının hafif formu ve nemlendirici özelliği ile saçları ağırlaştırmadan besleyerek istenilen şeklin verilmesine yardımcı olur.Saçları sertleştirmez ve kalıntı bırakmaz.Argan yağının yatıştırıcı özelliği ile elektriklenmeyi önleyerek saçların daha pürüzsüz bir görünüm kazanmasını destekler.

Uygulama:Kullanmadan önce ürünü çalkalayın.Avucunuzun içine püskürttüğünüz bir miktar köpüğü kuru veya ıslak saçlarınıza uygulayın ve daha sonra dilediğiniz gibi şekillendirin.

İçerik:Water (Aqua), Polyimide-1, Polyquaternium-11, Isobutane, Propane, PVP, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Propylene Glycol, Cetrimonim Chloride, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Polysorbate 20, PEG-12 Dimethicone, Fragrance (Parfum).

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Organix Renewing Argan Oil Of Morocco Voluminous Mousse 235ml Organix Renewing Argan Oil Of Morocco Voluminous Mousse 235ml,Full volüm,daha kalın,daha dolgun saçlar... Şekillendirici saç köpüğü ürünleri, sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da. EFMTX239
Organix Renewing Argan Oil Of Morocco Voluminous Mousse 235ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.