Excilor Tırnak Mantar Kalemi

Ürün Fiyatı
70,17 TL
68,77 TL (%2,00 havale indirimi)
70,17 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
AEGMSUXZ
Piyasa Fiyatı
69.00
Piyasa Fiyatı
58,47 TL + KDV
Excilor Tırnak Mantar Kalemi

Öneri: Tırnaklarınız uzadıkça, tırnak makası ile düzenli olarak keserek enfekte olmuş sağlıksız tırnaktan kurtulduğunuzdan emin olun.

Uygulama:Kalem şeklindeki aplikatörü tüm tırnak yüzeyini ürün kaplayacak şekilde uygulayın.
 
Günde iki kez (bir kez sabah, bir kez akşam) bol miktarda uygulayınız,Çorap ve / veya ayakkabı giymeden önce (1-2 dakika) kurumasını bekleyin.
 
Her uygulamadan sonra, tırnak cilası veya ojenizi her zamanki gibi kullanabilirsiniz, (ancak bir sonraki tedavi uygulaması öncesinde oje veya cilayı temizleme unutulmamalıdır).
 
Kalem Aplikatör içeriğinin tamamen buharlaşarak kurumasını önlemek için her uygulamadan sonra kapalı olduğundan emin olun.
 
En kısa sürede sağlıklı tırnak uzamasını gözlemleyebilmek için tırnağınızı uygun ve steril bir tırnak makası ile dikkatlice kısaltın.
 
Kalem şeklinde Excilor® aplikatör ,400 uygulama için yeterli ürün içerir.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Excilor Tırnak Mantar Kalemi Excilor Tırnak Mantar Kalemi El ve ayakta kuruluktan kaynaklanan çatlak, kaşıntı, kızarıklık, pullanma ve gerginlik hislerini ve yaşı belli eden yaşlılık çizgileri, kırışıklık, el lekeleri gibi etkenleri giderir.El ve ayak bakımı hipoalerjenik dermokozmetik ürünleri sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da. AEGMSUXZ
Excilor Tırnak Mantar Kalemi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.