Darphin The Eye Beauty Set

Ürün Fiyatı
344,75 TL
İNDİRİMLİ 310,27 TL
304,07 TL (%2,00 havale indirimi)
310,27 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
EHNR2689
Piyasa Fiyatı
339.00
Piyasa Fiyatı
287,29 TL + KDV
Darphin The Eye Beauty Set
Ideal resource Eye Illuminator 15ml + Eye Make up remover solution 27.5ml


Darphin Ideal Resource Anti-Dark Circle Eye Illuminator 15ml (Orjinal Boy)

İçeriğindeki ışıltı veren şeffaf optikler, Peptit ve C vitamini ile zenginleştirilmiş ve hafif renk veren nemlendirici formülü sayesinde, göz çevresindeki koyu halkaların ve ince çizgilerin görünümünün azalmasına yardım eder. Metalik Ucunun rahatlatıcı masajı sayesinde cilde ışıltı kazandırarak, göz altındaki koyu halkaların görünümünün azalmasına ve zamanla göz çevresinin daha aydınlık, parlak ve genç görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Kullanımı:
Az miktarda ürünü hafifçe sıkarak, metalik uç yardımı ile göz çevresine uygulayınızç Gerekiyorsa parmak uçlarınızla tamamen emilene kadar ürünü iyice yediriniz. Gün boyu her ihtiyaç duyduğunuzda uygulayabilirsiniz.
 
Darphin Eye Make-Up Remover Solution 27.5ml (Seyahat Boyu)

Göz makyajı temizleme solüsyonu. Göz makyajını nazikçe ve anında temizler.

Kullanım şekli :
İki pamuk pedi, göz makyajı temizleyici solüsyon ile iyice ıslattıktan sonra gözlerinizin üzerine koyarak birkaç saniye bekletiniz. Daha sonra göz çevresini göz kapağı ve kirpikler dahil olmak üzere dairesel hareketlerle nazikçe siliniz.
 
Dermatolojik ve oftalmolog testinden geçirilmiştir
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Darphin The Eye Beauty Set Darphin The Eye Beauty Set Ideal resource Eye Illuminator 15ml + Eye Make up remover solution 27.5ml Göz altı kırışıklıkları için göz çevresi kremi hipoalerjenik ve dermokozmetik doğal ürünleri sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da. EHNR2689
Darphin The Eye Beauty Set

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.