Darphin CC Cream Instant Multı-Benefıt Care Spf35/30 ml

Ürün Fiyatı
269,49 TL
İNDİRİMLİ 242,54 TL
237,69 TL (%2,00 havale indirimi)
242,54 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Darphin CC Cream
Darphin CC Krem Instant Multı-Benefıt Care Spf35/30 ml
3'lü Etki Hepsi bir arada krem


Darphin CC krem hafif ve çok amaçlı formülü ile cilt bakımı na ve korunmasına yardım eder.CC krem içerdiği doğal pigmentler ve ışık yansıtıcı inciler ile yağlı ciltler için nemlendirici kremdir.CC krem cildinize mat ve kusursuz görünüm kazandıran renkli nemlendiricidir.Ayrıca Darphin CC krem geniş spektrumlu SPF 35 güneş koruyucu etkisi ile cildi güneşin zararlı etkilerinden korur.

1-GÖRÜNÜM
Darphin CC Krem Cildi canlandırır ve Cilt tonunu eşitler
Işıltılı İnci Parçacıkları,ışığı yansıtan Pigmentler ve Mineraller cilde anında ışıltı kazandırır,orta düzeyde doğal kapatıcılık sağlar.
Kafein ve Scutellaria ile birlikte zaman içinde doğal ışıltısını ortaya çıkarır.

2-BAKIM
Darphin CC Krem Yumuşatır ve  Nemlendirir
Sodyum Hyaluronate ve şeker birleşiminden oluşan Trehalose bir araya gelerek cildin dış yüzeyindeki nemin yenilenmesini sağlar.Gözenek sıkılaştırıcı Laminaria Saccharina zaman içinde fazla yağı ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.Güçlü Hexapeptide kırışıkları yumuşatır.

3-KORUMA
Darphin CC Krem Korur
E Vitamini ve Pirinç Kabuğu ile zenginleştirilen formül ile cildi kuruluktan korur.SPF 35 hafif formül cildi UVA ve UVB ışınlarının etkisinden korur.Güneş koruyucu etkisi ile dış etkenlerle oluşan ilk yaşlanma belirtilerini kırışıklık ları  geciktirmeye yardımcı olur.

Kusursuz doğal bir görünüm için iki tonda,Light ve Medium

Kullanımı:Darphin CC krem cildinize doğrudan veya günlük kreminizden sonra uygulayınız ve yukarı doğru hareketlerle hafifçe masaj yapınız.Kuru cilt ler CC krem öncesinde nem serumu veya hafif bir nemlendirici ile nem takviyesi yapması önerilir.

-Darphin CC krem Paraben içermez.
-Darphin CC krem Komedon,akne,sivilce,siyah nokta yapmaz,Yağsız yapıdadır.
-Darphin CC krem gözenekleri tıkamaz.
-Darphin CC krem dermatolog testinden geçmiştir.
-Darphin CC krem klinik olarak kanıtlanmıştır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Darphin CC Cream Instant Multı-Benefıt Care Spf35/30 ml Darphin hepsi bir arada çoklu etkili güneş korumalı cc krem. Cilt Lekeleri için nemlendirici hipoalerjenik dermokozmetik bakım ürünleri sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da. DHKLWX59
Darphin CC Cream Instant Multı-Benefıt Care Spf35/30 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.