Babe Antı-Stretch Mark Cream 200ml

Ürün Fiyatı
198,81 TL
İNDİRİMLİ 159,05 TL
155,87 TL (%2,00 havale indirimi)
159,05 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
CNXYZ679
Piyasa Fiyatı
195.50
Piyasa Fiyatı
165,68 TL + KDV
Babe Çatlak Kremi 200ml
Çatlak Kremi Çatlakların önlenmesine ve onarılmasına yardımcıdır.


Zayıflama diyetleri,ergenlik,hamilelik,doğum sonrası v.s nedeni ile oluşan çatlakların önlenmesine yardımcı olur.Aktif içerikleri ile cildin yenilenmesine,onarımına ve elastikiyetini geri kazanmasına destek olur.

Babe tavsiyesi:Etkilenen bölgelere (kalça,kollar,karın,basen ve göğüs)tam emilim sağlanıncaya kadar hafif dairesel masajla uygulayınız.En az 3 aylık uygulama önerilir.

Boyar madde içermez.Mineral yağ içermez.Hipoalerjeniktir.Dermatolojik olarak test edilmiştir.

İçerik:Aqua,Propylene Glycol,Catearyl Ethylhexanoate,Glycerin,Glyceryl Stearate Cıtrate,C12-13 Alkyl Lactate,Dıethylhexyl Carbonate,Rosa Moschata Seed Oil,Bıs-Peg/PPG-16/16 Peg/PPG-16/16 Dımethıcone,Cetyl Alcohol-Dımethıcone,Phenoxyethanol,Parfüm,Carbomer,Caprylıc/Caprıc Trıglyceride,Tocopheryl Acetate-Ethylhexylglycerin,Decylglucoside,Sodium Hydroxıde,Alcohol Denat,Centella Asıatıca Extract,Tetrasodıum Glutamate Dıacetate,Peg-8 Alchemılla Vulgaris Extract, Equısetum Arvense Extract,Glycıne Soja Extract,Medıcago Satıva Extract,Raphanus Satıvus Seed Extract,Sılybum Marıanum Fruıt Extract,Trıtıcum Vulgare Extract,Tocopherol,methylsılanol Mannuronate,Ascorbyl Palmıtate,Ascorbıc Acıd,Cıtrıc Asıd,
Centella 3%,Glycerın 3%,Rosa Moschata Oıl 2%,Fırmıng Complex (Lady's Thıstle,Horsetaıl,Lady's Mantle And Germınated Seeds)1.50%,Vıtamın E 0.25%,İçerir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Babe Antı-Stretch Mark Cream 200ml Vücut çatlakları, karın çatlakları ve bacak çatlakları, kilo alıp vermeya bağlı cilt gerilemeleri sonucunda bağ dokudaki yırtılmalardan kaynaklanır. Vücut çatlakları için hipoalerjenik dermokozmetik bakım ürünleri sağlık, güzellik, eczane güvencesi ile bakimsaati.com da. CNXYZ679 Babe Antı-Stretch Mark Cream 200ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.